fbpx
Programe Educaționale
Dezvoltare profesională și umană

Programele educaționale pe care le propunem sunt de scurta durata (2-4 intalniri) sau de lungă durata (4-15 intalniri) Acestea au o curricula prestabilita, etape de evaluare și urmează standardele impuse de organizațiile sau autoritățile ce le acreditează. Ținem foarte mult la recunoașterea programelor noastre mai ales pentru ca acreditare reprezinta validarea calității informatiilor transmise.

Durata de desfășurare: 48h +

Dezvoltare Continuă

PROGRAME EDUCAȚIONALE
Slider

Cauți ceva anume? Poți sorta după cuvinte cheie.  Parcurgerea unui program educațional te va ajuta sa ai încrederea necesară ca oferi tot ce poți mai bun pacienților tai. Prin programele oferite sau propuse ne dorim sa fim alături de voi în procesul de dezvoltare profesională și umană. Îți propunem sa înveți într-un mediu care îți stimulează curiozitatea, gândirea critică și analitică  oferindu-ți în același timp recunoașterea specializării.

OMTRO

Data: 27.03.2021
Formatori: Kostas Sakellariou, Alexandros Sideris, Ingrid A. Gedikoglou, Yiannis Sotiralis, Stefanos Karanasios, Andrei Gheorghiu, Bogdan Goga, Luminița Gheorghiu

Categorie: Program educational/Ortopedie

Un Program Educațional, acreditat IFOMPT axat pe afecțiuni neuro-musculo-scheletale. Pentru fizioterapeuți absolvenți, sau studenți începând cu anul 2 ai unei facultati de profil
(Kinetoterapie, Fizioterapie, Balneo-fizioterapie)

PNF

Formator: Sakis Adamidis
A part: 16.04 – 20.04.2021
B part: 4.08 – 8.08.2021
Categorie: Courses, Workshops, national & international Seminars

A few words about PNF

What we know today as PNF began as “Proprioceptive Facilitation” , a term developed by Dr Herman Kabat and Maggie Knott in the early 1940’s. In 1954 Dorothy Voss added the word “neuromuscular” to give us the now familiar Proprioceptive Neuromuscular Facilitation (PNF). [...]


Bobath Adulti

Data: 19.03.2021 – 8.09.2021
Formator: Sakis Adamidis
Categorie: Program educational/Neurologie

Programul este format din 3 module care integreaza abodarea pacientului neurologic conform metodei Bobath. In primul modul se urmareste evaluarea pacientului neurologic, in al doilea tratamentul adptat, iar modulul al treilea integrează partea de evaluare și tratament. In acest fel, adulții cu patologie a sistemului nervos central vor beneficia de cele mai sigure și eficiente modalități de intervenție.


Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon: 0725 500 287 sau prin:

Dry-needling

Dry Needling

Formator: Diego Leoni, Alexandru Măzăreanu
Categorie: Program educational/ortopedie/neurologie

Curs DN top 30 DGSA
7 - 9 Mai 2021 - București
Curs DN Advanced Upper Body
10 - 11 Mai 2021 - București
Curs DN Top 30 DGSA
10 - 12 Septembrie 2021 - București

Program Educational oferit de Dry Needling Romania în colaborare cu Academia David G. Simons din Elveția. 

Site oficial: www.dryneedlingromania.ro/

Mai multe detalii

Structura cursului:

4 Module, Top30 ( Vineri-Sâmbătă-Duminică), Advanced Upper Body (Sâmbătă-Duminică), Advanced Lower Body (Sâmbătă-Duminică), Exam Preparation & Exam (Sâmbătă-Duminică).


Ce înseamnă Dry Needling?

Dry Needling este o terapie destinată exclusiv tratării punctelor trigger miofasciale localizate în mușchii scheletici. 


Ce este Academia David G. Simons?

Academia David G. Simons este un pionier la nivel Mondial în susținerea și dezvoltarea cursurilor și tehnicilor de dry needling de peste 25 de ani. În prezent în cadrul academiei iși desfășoară activitatea 22 de profesori și 11 asistenți din 10 țări susținând peste 200 de cursuri anual.


Ce obtin la finalul programului educational?

Certificat ca Terapeut Dry Needling DGSA recunoscut international.


Calendar:

Dry Needling Top30 – 1-3 Noiembrie 2019 București

Dry Needling Top30 – 24-26 Ianuarie 2020 București

Dry Needling Advanced UpperBody – 12-13 Septembrie 2020 București

Dry Needling Top30 – 2-3-4 Octombrie 2020 Cluj


Alexandru Măzăreanu – Fizioterapeut, Asistent Internațional DGSA, OMT

Asistent Internațional în cadrul Academiei David G. Simons, este licențiat în Kinetoterapie din 2016 și Sport și Performanță Motrică din 2015.

Pasionat de anatomie și fiziologie finalizează în 2019 programul de formare continuă Diplomă în Osteopatie Manuală Practică din cadrul The London College of Osteopathy and Health Science – Canada.

În present își continuă studiile ca  masterand în domeniul Neurobiologiei  în cadrul Facultății de Biologie. 

Alexandru și-a dedicat ultimii 3 ani în practicarea, dezvoltarea și promovarea la nivel național a efectelor benefice ale terapiei dry needling, atât în rândul fizioterapeuților cât și a medicilor. 

Rockford Kinesiology Academy

Categorie: Courses, Workshops, national & international Seminars

Rockford Kinesiology offers its worldwide members access to the most necessary information and tools in the medical and sports recovery field, helping the therapist to highly qualify in their carrier.


Understanding the role of fascia in healthy movement and postural balance is of vital importance to all somatic practitioners.


Rockford Kinesiology Academy presents a whole system technique treatments of myofascial and locomotor anatomy, especially the body-wide connections among the muscles within the fascial connections.


Pentru detalii și informații suplimentare accesați site-ul Rockford

Tabel Cursuri

Aici găsești lista cursurilor într-un format mai succint, sub formă de tabel. Poți folosi opțiunea de căutare după cuvinte cheie pentru a sorta rezultatele.

  • Categorie Specialitate
  • Nume/Tip Curs
  • Data
  • Urmează

  • În Curând

Categorie SpecialitateNume CursTip CursAcreditareDataLink
OrtopedieOMTROProgram EducationalIFOMPT27 Martie 2020Click aici
OrtopedieTerapia Manuala Ortopedica in abordarea zonei cervicaleSeminarOMTRO27 Martie 2020Click aici
NeurologieMONISSeminarNOI Group9 Mai 2020Click aici
AcupuncturaDry Needling Program EducationalAcademia David G Simons12-13 Septembrie 2020Click aici
NeurologieBobathProgram EducationalIBITA16 Septembire 2020Click aici
Sport Managementul pacientuluiIntegrarea exercitiului terapeutic în planul de recuperareSeminarOMTRO13 Noiembrie 2020Click aici
Managementul pacientuluiModelul Bio-Psiho-SocialSeminarOMTRO14 Decembrie 2020Click aici

Standarde Internaționale

Dacă dorim sa ne aliniem standardelor internaționale atunci trebuie sa ne raportăm la nivelul educational discutat in cadrul WCPT (https://www.wcpt.org/), iar educatia este un proces activ în cadrul căruia fiecare participant trebuie să își asume rolul.
Parteneriatele internaționale pe care le-am creat de-a lungul anilor cu grupuri educaționale prezente mondial (HOMTD, NOIGroup, InPhysio) și formatorii recunoscuti global, vin sa ateste calitatea formării pe care o oferim.

Contact și Înscrieri

Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon: 0725 500 287 sau prin formularul de contact:

Vrei mai multe informații? Contactează-ne!


Pacientul este principalul beneficiar al educației noastre!

Suntem alături de fizioterapeuții și terapeuții din România din 2013 și oferim programe de formare și specializare în colaborare cu formatori români sau străini. Acreditarea IFOMPT, cursuri susținute prin IBITA, implicarea în EFIC, parteneriatele internaționale cu NOI Group, InPhysio, H-OMT D, Care UK, Hellenic Scientific Society of Algology și mulți alții vin să construiască relații bazate pe încredere.

Kineto Didactica SRL 
CUI 31078514  J08/37/2013 | Adresa: Str. Carpatilor nr.44 Brasov
Telefon: 0725 500 287 / 0368 464613

Kineto Didactica este avizată profesional prin decizia nr. 15 / 10.05.2021. Vezi decizia

Facebook.com/kinetodidactica

mentenanță web:  vizibil.eu