fbpx
Programe Educaționale
Dezvoltare profesională și umană

Programele educaționale pe care le propunem sunt de scurta durata (2-4 intalniri) sau de lungă durata (4-15 intalniri)

Dezvoltare Continuă

PROGRAME EDUCAȚIONALE
Slider

Cauți ceva anume? Poți sorta după cuvinte cheie.  Parcurgerea unui program educațional te va ajuta sa ai încrederea necesară ca oferi tot ce poți mai bun pacienților tai. Prin programele oferite sau propuse ne dorim sa fim alături de voi în procesul de dezvoltare profesională și umană. Îți propunem sa înveți într-un mediu care îți stimulează curiozitatea, gândirea critică și analitică  oferindu-ți în același timp recunoașterea specializării.

Bobath Adulti 

Data: 09.2019 – 04.2020
Formator: Sakis Adamidis
Categorie: Program educational/Neurologie

Programuleste format din 3 module care integreaza abodarea pacientului neurologic conform metodei Bobath. In primul modul se urmareste evaluarea pacientului neurologic, in al doilea tratamentul adptat, iar modulul al treilea integrează partea de evaluare și tratament. In acest fel, adulții cu patologie a sistemului nervos central vor beneficia de cele mai sigure și eficiente modalități de intervenție.


Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon: 0725 500 287 sau prin:

OMTRO

Data: 27.03.2021
Formatori: Kostas Sakellariou, Alexandros Sideris, Ingrid A. Gedikoglou, Yiannis Sotiralis, Stefanos Karanasios, Andrei Gheorghiu, Bogdan Goga, Luminița Gheorghiu
Categorie: Program educational/Ortopedie

Un Program Educațional, acreditat IFOMPT axat pe afecțiuni neuro-musculo-scheletale. Pentru fizioterapeuți absolvenți, sau studenți începând cu anul 2 ai unei facultati de profil
(Kinetoterapie, Fizioterapie, Balneo-fizioterapie)

Clinical Pilates by GPC®

Data: 01.2020 – 06.2020
Formator: Eleni Matsouki
Categorie: Program educational/Sport

Metoda Clinical Pilates by GPC® este un curs conceput în special pentru fizioterapeuți dar folositor si altor cadre medicale din domeniul reabilitării. Se bazează pe exercițiile clasice a lui Joseph Pilates, dar a evoluat pentru a ajuta la recuperarea diferitelor patologii. 
Participanții au ocazia să învețe cum să folosească principiile de bază ale metodei și exercițiile în tratamentul bolilor musculo-scheletice, neurologice, boli cardiovasculare, respiratorii și alte afecțiuni. În plus, vor învăța cum să organizeze lecții individuale și de grup Clinical Pilates și să lucreze cu anumite grupuri de oameni, cum ar fi sportivii profesioniști, femeile însărcinate și persoanele în vârstă. 


Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon: 0725 500 287 sau prin:

Tabel Cursuri

Aici găsești lista cursurilor într-un format mai succint, sub formă de tabel. Poți folosi opțiunea de căutare după cuvinte cheie pentru a sorta rezultatele.

  • Categorie Specialitate
  • Nume/Tip Curs
  • Data

Standarde Internaționale

Dacă dorim sa ne aliniem standardelor internaționale atunci trebuie sa ne raportăm la nivelul educational discutat in cadrul WCPT (https://www.wcpt.org/), iar educatia este un proces activ în cadrul căruia fiecare participant trebuie să își asume rolul.
Parteneriatele internaționale pe care le-am creat de-a lungul anilor cu grupuri educaționale prezente mondial (HOMTD, NOIGroup, InPhysio) și formatorii recunoscuti global, vin sa ateste calitatea formării pe care o oferim.

Vrei mai multe informații? Contactează-ne!


Pacientul este principalul beneficiar al educației noastre!

Suntem alături de fizioterapeuții și terapeuții din România din 2013 și oferim programe de formare și specializare în colaborare cu formatori români sau străini. Acreditarea IFOMPT, cursuri susținute prin IBITA, implicarea în EFIC, parteneriatele internaționale cu NOI Group, InPhysio, H-OMT D, Care UK, Hellenic Scientific Society of Algology și mulți alții vin să construiască relații bazate pe încredere.

Kineto Didactica SRL 
CUI 31078514  J08/37/2013 | Adresa: Str. Carpatilor nr.44 Brasov
Telefon: 0725 500 287 / 0368 464613

Facebook.com/kinetodidactica

webdesign:  enosoft.ro