KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica
KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica

Pablo Marinho

  • Pablo Barreiro Marinho este un kinetoterapeut cu 17 ani de experiență
  • El are experiență în leziuni sportive, dureri cronice, prevenirea leziunilor sportive și analiza mișcării
  • El se concentrează în special pe tratarea leziunilor sportive și a durerii cronice
  • Oferă consultații în Barcelona și în Terrassa Parc Vallès
  • Oferă evaluări complete și individualizate, cu planuri de exerciții personalizate axate pe ameliorarea durerii, îmbunătățirea mobilității, forței și coordonării.

Pablo Barreiro Marinho este un kinetoterapeut renumit din Barcelona, ​​cu peste șaptesprezece ani de experiență profesională. El este expert în leziuni sportive, dans și reabilitare a leziunilor din artele spectacolului, dureri cronice, prevenirea leziunilor sportive și analiza mișcării. Are experiență clinică și sportivă și este, de asemenea, antrenor senior pentru grupul britanic Comera Movement Science din 2011 și a susținut cursuri în engleză, spaniolă și portugheză în Europa, America Latină și Asia.

Are un interes deosebit pentru zonele umărului și gâtului, șoldului și lombare, precum și a membrelor inferioare, iar de-a lungul anilor de practică clinică s-a concentrat în special pe leziunile sportive și tratamentul durerii cronice, precum și pe artiștii din mișcare. , alergători, triatleți, bicicliști, etc.

În prezent, el este în curs de consultare în Eixample din Barcelona și în Terrassa Parc Vallès. Pablo Barreiro acționează în soluționarea durerii, întărirea bazei și în final în ridicarea sau îmbunătățirea performanței. Pentru a face acest lucru, folosește Fizioterapie Active Avansată în care nu numai că rezolvă problema, ci ajută și să te dea putere și să te împuternicești și să controlezi ceea ce ți se întâmplă, astfel încât să fii cât mai puțin dependent de kinetoterapie. La rândul său, efectuează o evaluare complet detaliată și individualizată, cu un plan de exerciții personalizat axat pe ameliorarea durerii, îmbunătățirea mobilității, forței și coordonării.

x

Următorul curs:
Drenaj Limfatic Manual

Date disponibile:

1.200 lei