KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica

Cel mai recent curs

PNF (Partea B)

Despre noi

Prin Kineto Didactica SRL suntem alături de fizioterapeuții și terapeuții din România din 2013 și oferim programe de formare și specializare în colaborare cu formatori români sau străini. Am organizat numeroase cursuri și seminarii naționale și internaționale, iar ceea ce ne definește este calitatea cursurilor pe care le promovăm.

De fiecare data încercăm să aducem informație proaspătă și bine documentată științific, validată sau acreditata de instituții naționale sau internaționale.

De asemenea suntem implicați în proiecte naționale și internaționale de educație pentru sănătate.

"Este momentul să predăm ce este necesar, nu ce ne place!"

Dorința de educație continuă și specializare trebuie să se nască din dorința de a ajuta cât mai eficient pacienții care ne oferă încrederea lor. Este datoria noastră morală să fim la curent cu cele mai noi modalități de intervenție pentru a putea rămâne mereu cu conștiința că nu încalcăm principiul de bază al științelor medicale: “PRIMUM NON NOCERE”

Jill Cook

Top beneficii pentru participanți

Acreditări naționale și internaționale

Acreditarile reprezinta oglinga unui program educational. Procesul de acreditare implica urmarea unor reguli stabilite de o autoritate în domeniu ce vine sa alinieze informația transmisă și modul de predare la standarde internaționale. Un proces de acreditare poate dura ani de zile si din acest motiv recunoașterea noastra de catre IFOMPT constitue una din cele mai mari reușite de până acum.

Știai că?

  • Calitatea cursurilor noastre este atestata prin validitatea lor științifică (evidence based).
  • O parte din formatorii noștri sunt implicați în cercetare și au publicații recunoscute internațional.
  • Majoritatea formatorilor susțin seminarii internaționale.
    Toți formatorii noștri au experiența clinică, iar acest lucru oferă mai multă valoare informației transmise.
  • OMTRO este singurul program educational din Romania recunoscut de IFOMPT.
  • Kineto Didactica a fost prima firma din Romania acreditata de VTCT
  • Unul din formatorii noștri este editor al BJSM.

Pentru a facilita acesul fizioterapeutilor la baze de date importante am tradus PEDro in limba romană. 

Colaboram cu The Melbourne University pentru traducerea si adaptarea culturală a programului PEAK.

Mereu actuali

Modificăm conținutul cursurilor în funcție de ultimile studii publicate și încercam sa fim conectati la cele mai noi informații din domeniul fizioterapiei. Acest aspect ne permite sa fim mereu proaspeți și să facem fata cu brio oricarui congres internațional la care participam.

Punem accentul pe practică

Pacientul este principalul beneficiar al educației noastre și din acest motiv informațiile primite în cadrul formarilor oferite de noi au o aplicabilitate clinica imediată. Informația teoretică și practică primită cadrul programelor noastre are ca scop principal îmbunătățirea interacțiunii cu pacientul, gestionarea acestuia, evaluarea corectă și oferă posibilitatea de interventie terapeutica in cunostinta de cauza.

x

Următorul curs:
Workshop
PNF (Partea B)