fbpx
Despre Noi
Formatori și Parteneri Kinetodidactica

Calitatea cursurilor noastre este atestata prin validitatea lor științifică (evidence based).
O parte din formatorii noștri sunt implicați în cercetare și au publicații recunoscute internațional iar majoritatea susțin seminarii internaționale.

ECHIPA nOASTRĂ

Parteneriate internaționale, formatori recunoscuți la nivel global

Slider

Prin Kineto Didactica SRL suntem alături de fizioterapeuții și terapeuții din România din 2013 și oferim programe de formare și specializare în colaborare cu formatori români sau străini. Am organizat numeroase cursuri și seminarii naționale și internaționale, iar ceea ce ne definește este calitatea cursurilor pe care le promovăm. 

De fiecare data încercăm să aducem informație proaspătă și bine documentată științific, validată sau acreditata de instituții naționale sau internaționale.

De asemenea suntem implicați în proiecte naționale și internaționale de educație pentru sănătate. 

Pacientul este principalul beneficiar al educației noastre!

Suntem alături de fizioterapeuții și terapeuții din România din 2013 și oferim programe de formare și specializare în colaborare cu formatori români sau străini. Acreditarea IFOMPT, cursuri susținute prin IBITA, implicarea în EFIC, parteneriatele internaționale cu NOI Group, InPhysio, H-OMT D, Care UK, Hellenic Scientific Society of Algology și mulți alții vin să construiască relații bazate pe încredere.

Kineto Didactica SRL 
CUI 31078514  J08/37/2013 | Adresa: Str. Carpatilor nr.44 Brasov
Telefon: 0725 500 287 / 0368 464613

Kineto Didactica este avizată profesional prin decizia nr. 15 / 10.05.2021. Vezi decizia

Facebook.com/kinetodidactica

mentenanță web:  vizibil.eu