KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica
KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica

Terapia manuală ortopedică în tratamentul durerilor de cap

Categorie:

Generalități

Terapia manuală ortopedică în tratamentul durerilor de cap – metodă non-invazivă de tratament pentru durerile de cap, care se bazează pe evaluarea şi tratarea disfuncţiilor articulaţiilor, muşchilor şi ţesuturilor moi ale gâtului şi capului.

Această terapie poate fi utilizată pentru a ameliora durerea de cap prin relaxarea muşchilor tensionaţi, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi a flexibilităţii articulaţiilor cervicale, reducerea presiunii exercitate asupra nervilor cranieni şi a altor structuri din zona capului şi gâtului.

Terapia manuală ortopedică poate fi utilizată atât ca tratament de sine stătător, cât şi în combinaţie cu alte terapii, cum ar fi terapia exerciţiilor fizice şi terapia cognitiv-comportamentală, pentru a obţine cele mai bune rezultate în tratamentul durerilor de cap.

Înscrie-te și plătește în rate:

Date disponibile:

Instructor

Preţ

Locația cursului:

Credite EMC:

Durată curs:

Informaţii practice:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rezultatele învățării:

La finalul acestui program educațional participanții vor putea dobândi următoarele deprinderi și competențe:

1. Evaluarea clinică: Pot evalua clinic pacienții cu dureri de cap și pot utiliza diferite teste și proceduri pentru a determina cauza durerii de cap.
2. Tehnici de terapie manuală ortopedică: Pot aplica diverse tehnici de terapie manuală ortopedică pentru a trata durerile de cap, inclusiv tehnici de mobilizare, manipulare, întindere şi masaj.
3. Abilități în terapia prin exerciții fizice: Pot recomanda pacienților exerciții fizice specifice care să ajute la îmbunătățirea mobilității și a forței musculare a gâtului și capului.
4. Consiliere pacienți: Pot oferi consiliere pacienților cu privire la factorii de mediu și de stil de viață care pot contribui la durerile de cap, precum și pot oferi sfaturi pentru îmbunătățirea poziției și a posturii.
5. Planificare și managementul tratamentului: Pot dezvolta un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient și pot gestiona tratamentul pe termen lung, urmărind evoluția și ajustând terapia în consecință.
6. Comunicare și relaționare: Pot comunica eficient cu pacienții și pot stabili o relație de încredere cu aceștia, astfel încât să poată lucra împreună pentru a îmbunătăți sănătatea pacienților.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Alte cursuri:

Program Kinetic Control – Coordination Efficiency – Low back & Hip
Drenaj Limfatic Manual

x

Următorul curs:
Drenaj Limfatic Manual

Date disponibile:

1.200 lei