KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica
KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica

Bobath adulți (Partea A)

Categorie:
Conceptul Bobath

Este o abordare de rezolvare a problemelor apărute la  evaluarea și tratamentul persoanelor cu tulburări de funcționare, mișcare și control postural datorită unei leziuni a sistemului nervos central (IBITA 1996, Panturin 2001, Brock et al 2002, Raine 2006).

Această abordare a reabilitării adulților cu patologie a sistemului nervos central a provenit din activitatea lui Berta și a lui Karel Bobath și a evoluat de peste 50 de ani. Motivul pentru practica curentă se bazează parțial pe cunoașterea actuală a controlului motorului, a învățării motrice, a plasticității neurale și musculare și a biomecanicii. De asemenea, se bazează pe experiența medicilor specialiști și ia în considerare nevoile și așteptările clienților (Sackett 2000).

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Înscrie-te și plătește în rate:

Date disponibile:

Instructor

Preţ

Locuri disponibile:

18 locuri

Locația cursului:

Credite EMC:

Durată curs:

Informaţii practice:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Despre Acreditare

International Bobath Instructors Training Associationeste organizația internațională de instructori pentru învățarea conceptelor Bobath cu sediul în Sankt Gallen, Switzerland. IBITA reprezintă peste 255 de membrii din 29 de tări.

Doar 18 participanți pe grupă

Standard înalt de predare, accent pe calitate și practică. Formatul cu grupe reduse permite parcurgerea și retenția informației într-un ritm optim.

Pacienți neurologici reali

Prin parteneriatul cu Spitalul Sfântul Sava, partea practică a cursului, foarte importantă, va beneficia de acces la pacienți diagnosticați cu afecțiuni neurologice specifice.

Alte cursuri:

Program Kinetic Control – Coordination Efficiency – Low back & Hip
Drenaj Limfatic Manual

x

Următorul curs:
ACL Rehabilitation

Date disponibile:

2.000 lei