fbpx
Cursuri
Lista cursurilor oferite de Kineto Didactica

Calitatea cursurilor noastre este atestata prin validitatea lor științifică (evidence based).
O parte din formatorii noștri sunt implicați în cercetare și au publicații recunoscute internațional iar majoritatea susțin seminarii internaționale.

tIPURI DE CURSURI

EVENIMENTE | WORKSHOP-URI | SEMINARII PROGRAME EDUCAȚIONALE

Slider
Considerăm ca timpul este resursa cea mai de preț a fiecăruia dintre noi.

Datorită acestui lucru, ne dorim ca alături de noi sa petreci timp de calitate fie ca alegi sa participi la un eveniment, workshop, seminar sau un program educațional.

Cauți ceva anume? Poți sorta după cuvinte cheie.  


Contact și Înscrieri

Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul de telefon: 0725 500 287 sau prin formularul de contact:

Standarde Internaționale

Dacă dorim sa ne aliniem standardelor internaționale atunci trebuie sa ne raportăm la nivelul educational discutat in cadrul WCPT (https://www.wcpt.org/), iar educatia este un proces activ în cadrul căruia fiecare participant trebuie să își asume rolul.
Parteneriatele internaționale pe care le-am creat de-a lungul anilor cu grupuri educaționale prezente mondial (HOMTD, NOIGroup, InPhysio) și formatorii recunoscuti global, vin sa ateste calitatea formării pe care o oferim.

Vrei mai multe informații? Contactează-ne!


Pacientul este principalul beneficiar al educației noastre!

Suntem alături de fizioterapeuții și terapeuții din România din 2013 și oferim programe de formare și specializare în colaborare cu formatori români sau străini. Acreditarea IFOMPT, cursuri susținute prin IBITA, implicarea în EFIC, parteneriatele internaționale cu NOI Group, InPhysio, H-OMT D, Care UK, Hellenic Scientific Society of Algology și mulți alții vin să construiască relații bazate pe încredere.

Kineto Didactica SRL 
CUI 31078514  J08/37/2013 | Adresa: Str. Carpatilor nr.44 Brasov
Telefon: 0725 500 287 / 0368 464613

Kineto Didactica este avizată profesional prin decizia nr. 15 / 10.05.2021. Vezi decizia

Facebook.com/kinetodidactica

mentenanță web:  vizibil.eu