KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica
KinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidacticaKinetoDidactica Kineto Didactica Kineto Didactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica KinetoDidactica

Andrei Gheorghiu

Andrei Gheorghiu este un fizioterapeut extrem de abil din România.

Cu ani de experiență în domeniu, a tratat o mulțime de pacienți și a câștigat o reputație pentru expertiza sa în terapia manuală.

Pe lângă conducerea propriilor sale centre medicale, Andrei este, de asemenea, dedicat educării următoarei generații de fizioterapeuți.

A creat prima școală post-universitară pentru terapia manuală, unde își împărtășește cunoștințele și abilitățile cu tinerii terapeuți aspiranți. Indiferent dacă tratează pacienți sau învață studenții, Andrei este dedicat îmbunătățirii sănătății și bunăstării celor din jur.

Unde lucrează trainerul?

Andrei are in prezent doua clinici in Brasov:

  • Kinetic Plus – 2013
  • Kinetic Plus 2 – 2022
Care sunt principalele sale realizări profesionale?

Din 2013, am reușit să creăm 2 centre de reabilitare de ultimă generație în Brașov – România. Suntem o echipă de 20 de medici, fizioterapeuți și psihologi care oferă îngrijiri centrate pe pacient. Denumirea centrelor de recuperare medicala este Kinetic Plus. www.kineticplus.ro

Din 2017, am dezvoltat OMTRO (Orthopedical Manual Therapy Romania).

OMTRO s-a născut din dorința noastră de a avea un program EBP complet care să funcționeze în România. Este un proiect educațional care a reunit fizioterapeuți din România, Grecia, Marea Britanie și Belgia pentru a oferi comunității de fizioterapeuți din România cea mai bună pregătire disponibilă pentru a trata pacienții cu afectiuni musculo-skeletale. www.omtro.ro

Ce tipuri de pacienți sunt provocări pentru Andrei? 

Îmi place să tratez pacienții care doresc să-și înțeleagă situația și problema lor. Cred că acesta este cel mai important pas în crearea unei alianțe terapeutice puternice.

Care au fost cele trei formații marcante din cariera sa?

Programul de terapie manuală de la H-OMT D – a fost o schimbare pentru mine. Cunoștințele împărtășite și interacțiunea cu profesorii au fost uimitoare.

Programul PNF mi-a oferit mult mai multă claritate asupra interacțiunilor complexe dintre diferitele tipuri de reabilitare.

Revoluția durerii lui Lorimer Moseley – m-a făcut să realizez că neuro-fiziologia este catalizatorul dintre știință, cunoaștere și reabilitare. Și din această cauză, suntem responsabili pentru modul în care pacienții își percep problemele.

Care este practica lui zilnică?

Viața mea actuală este împărțită între familie, tratarea pacienților și predare. Este o provocare să echilibrezi totul, dar până acum am reușit. Lucrez la clinică 8 ore pe zi tratând pacienți, majoritatea weekendurilor avem cursuri și restul timpului îl petrec cu familia.

Care sunt cele trei mari puncte forte ale lui Andrei?
  • Empatic
  • Realist
  • Încurajator
Care este viitorul pentru Andrei și proiectele lui?

Care este viitorul pentru Andrei și proiectele lui?

Una dintre cele mai mari provocări este aceea de a menține pacienții noștri implicați în procesul terapeutic și în timpul activității mele am realizat importanța comunicării și educației în procesul de reabilitare.

Sper cu adevărat că în viitor îmi voi dedica mai mult timp înțelegerii modului de a crea o punte mai puternică între fizioterapeuți și pacienți.

x

Următorul curs:
Drenaj Limfatic Manual

Date disponibile:

1.200 lei