Cu ani de experienţă în domeniu, a tratat o mulţime de pacienţi și a câștigat o reputaţie pentru expertiza sa în terapia manuală.
Pe lângă conducerea propriilor sale centre medicale, Andrei este, de asemenea, dedicat educării următoarei generaţii de fizioterapeuţi.
A creat prima școală post-universitară pentru terapia manuală, unde își împărtășește cunoștinţele și abilităţile cu tinerii terapeuţi aspiranţi. Indiferent dacă tratează pacienţi sau învaţă studenţii, Andrei este dedicat îmbunătăţirii sănătăţii și bunăstării celor din jur.
Andrei are in prezent doua clinici in Brasov:
Din 2013, am reușit să creăm 2 centre de reabilitare de ultimă generaţie în Brașov – România. Suntem o echipă de 20 de medici, fizioterapeuţi și psihologi care oferă îngrijiri centrate pe pacient. Denumirea centrelor de recuperare medicala este Kinetic Plus. www.kineticplus.ro
Din 2017, am dezvoltat OMTRO (Orthopedical Manual Therapy Romania).
OMTRO s-a născut din dorinţa noastră de a avea un program EBP complet care să funcţioneze în România. Este un proiect educaţional care a reunit fizioterapeuţi din România, Grecia, Marea Britanie și Belgia pentru a oferi comunităţii de fizioterapeuţi din România cea mai bună pregătire disponibilă pentru a trata pacienţii cu afectiuni musculo-skeletale. www.omtro.ro
Îmi place să tratez pacienţii care doresc să-și înţeleagă situaţia și problema lor. Cred că acesta este cel mai important pas în crearea unei alianţe terapeutice puternice.
Programul de terapie manuală de la H-OMT D – a fost o schimbare pentru mine. Cunoștinţele împărtășite și interacţiunea cu profesorii au fost uimitoare.
Programul PNF mi-a oferit mult mai multă claritate asupra interacţiunilor complexe dintre diferitele tipuri de reabilitare.
Revoluţia durerii lui Lorimer Moseley – m-a făcut să realizez că neuro-fiziologia este catalizatorul dintre știinţă, cunoaștere și reabilitare. Și din această cauză, suntem responsabili pentru modul în care pacienţii își percep problemele.
Viaţa mea actuală este împărţită între familie, tratarea pacienţilor și predare. Este o provocare să echilibrezi totul, dar până acum am reușit. Lucrez la clinică 8 ore pe zi tratând pacienţi, majoritatea weekendurilor avem cursuri și restul timpului îl petrec cu familia.
Care este viitorul pentru Andrei și proiectele lui?
Una dintre cele mai mari provocări este aceea de a menţine pacienţii noștri implicaţi în procesul terapeutic și în timpul activităţii mele am realizat importanţa comunicării și educaţiei în procesul de reabilitare.
Sper cu adevărat că în viitor îmi voi dedica mai mult timp înţelegerii modului de a crea o punte mai puternică între fizioterapeuţi și pacienţi.
Kineto Didactica este avizată profesional prin decizia nr. 122 / 30.03.2022. Made visible by vizibil.eu
Date disponibile:
Locaţia cursului:
1.150 lei